Røde Devils skrev navnet Zlatan Ibrahimovic på listen over spillere Manchester United ga til Premier League, noe som betyr at Sveriges Shenta ikke vil spille for Manchester United etter at knæskade har skadet, og hans røde Devils karriere er over.

I slutten av Augusts fellesskapskampkonkurranse, mellom Manchester United og Leicester City, viste Zlatan at han var her for å være vinneren i dette fotballstadionet. Med 7 minutter igjen i spillet, Zlatan med en header for å hjelpe Manchester United få ledelsen igjen, Red Devils 2-1 seier over Leicester City, Manchester United plukket opp det første troféet av sesongen. Vår nettside har et komplett utvalg av billige Fotballdrakter til barn, la oss alltid huske hans fantastiske øyeblikk på banen.

Zlatan hadde en blitsstart i Premier League, scoret fire mål i fire kamper, og i september til oktober syntes Zlatan å ha gått gjennom en måltørke. Men i november var Zlatan tilbake, og i Goodison Park-stadion i desember scoret Zlatan et fantastisk lobskudd, som kan sies å være et av de mest spektakulære målene han har spilt for Manchester United.Welcome to our website to buy Zlatan Fotballdrakt barn, her for å gi deg et omfattende utvalg, fra jerseyen, treningsklær, til en rekke tilbehør, stilendringer i tid, ferieaktiviteter, mange innrømmelser, jeg tror det er en av skjorten, er du like.

Om angriperen plutselig ankomst til Premier League, sa Mourinho: "Zlatan trenger ikke å bli introdusert." "Til tross for utfordringen med landing i Premier League har Manchester United New 9th blitt med på Manchester United på sin egen unike måte, og viser seg selv." Da Zlatan kom til Manchester United, tvilte mange om at Zlatan var for gammel til å spille på Manchester United. Men faktum er at i de 46 spillene Zlatan spilte for Manchester United, hadde han 41 forretter, scoret 28 mål og bidro med 9 assists, et år som var minneverdig for ham og Manchester United-fans i ett år. Velkommen til vårt nettsted for å plukke Zlatan Fotballdrakt barn, for å støtte denne flotte spilleren, uansett hva han er neste sesong.

Se mer informasjon på:http://www.jacksfiske.com/Se-gjennom-Zlatan-sesongens-stralende-oyeblikk