Når den endelige fløyten hørte, vant Manchester United Europa League denne sesongen Champion, trakk den skadde Zlatan umiddelbart mistet sin stokk til feiringsfeltet, en lurende finger Pogba roar, som om til ham: "Bra spill, virkelig har deg."

Da han først fikk medaljen, slo noen skadede spillere på krykker for å samle medaljer, han som eldste bror beordret at alle ikke rush, en etter en, lined opp, alle har en andel. Det ser morsomt ut og får ham til å tro at han bryr seg om alle Manchester Uniteds skadede lagkamerater, selv om beina hans er lam. Lei medaljen, Zlatan ønsker å ta et bilde med troféet alene, og uventet bak lagkameratene inn i kameraet, presset Zlatan dem, ser veldig morsomt ut, tror vi fortsatt tar et bilde sammen. Velkommen til vår hjemmeside for å kjøpe Billige fotballdrakter, og bruk den for å danne en ugjennomtrengelig kraft og slå ned alle vanskeligheter.

Senere, når feirer, Zlatan glad for å heve troféet, det morsomme uttrykket, som om å fortelle alle: Jeg har også europeiske mestere, jeg har også europeisk stående trofé. Den mest interessante scenen er scenen har fansen spilt: "Zlatan, opphold her, jeg vil gi deg min kone." Feire, Zlatan glemmer ikke å fotografere med dette banneret, etterlater bevis. Hvis neste sesong, opphold Zlatan, velkommen til vårt nettsted for å kjøpe et bredt spekter av Zlatan fotballdrakt, støtte denne flotte spilleren.

Etter at laget feiret, kom Manchester United tilbake til garderoben, Zlatan satte Europa League-troféet underfoot, en følelse av landing i verden. Dette er Zlatan, hvor alle er ledende bror, hvor er kongen, hvor er barn. Uansett er det håpet at Zlatan vil bli i Manchester United i et år til å kjempe for Premiership-mestere og Champions League-mestere neste sesong. Vår butikk kan tilby Zlatan fotballdrakt, skreddersydde dine favorittstjerner og hylle for den nye sesongen!

Se mer informasjon på:http://www.jacksfiske.com/Zlatan-er-bade-en-konge-og-et-barn